Vegårshei bibliotek

Ekte mat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Ekte mat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage. Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-02-33198-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001304nam  22002411  450
*00117697
*00520101021070000.0
*008       2010           a     0    00nob 2
*015  $a0262607$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-33198-6$bib.$cNkr 449.00
*08231$a641.5$zh$25
*090  
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aEkte mat$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300  $a510 s.$bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520  $aAndreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jn.
*950 0$aKokebøker$zMatlaging$9nor
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Vegårshei folkebibliotekKokebøker