Vegårshei bibliotek

   
En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • 641.59456 V
Classification
Subject
Year
  • 2020
Summary, etc
  • I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2643-6
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00000936pam  22001811  4500
*00133487
*008200817                a          00nob 2
*015  $a0593075$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2643-6$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5945632$zh$223/nor
*090  $c641.59456$dV
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300  $a205 sider
*520  $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zItalia$zRoma$xHistorie$1641.5945632$2BS$41191671$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien. «Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie» Morgenbladet

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Vegårshei folkebibliotek641.59456 V