Author
Title Statement En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Language
Shelf
Classification
Subject
Year
Summary, etc I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Available
Waiting
*00000936pam 22001811 4500
*00133487
*008200817 a 00nob 2
*015 $a0593075$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2643-6$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5945632$zh$223/nor
*090 $c641.59456$dV
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a205 sider
*520 $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zItalia$zRoma$xHistorie$1641.5945632$2BS$41191671$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here
to be the first to write a review.
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»
Morgenbladet